^Back To Top

Leden

DESMET Katrien  0479 / 433 160

Bekijk onze facebookpagina :

images

Oproep naar helpende ouders:

Alle ouders krijgen in september een uitnodiging voor de startvergadering. Elke ouder, die minstens 1 kind ingeschreven heeft op de school, kan aansluiten bij de ouderraad. Wij vergaderen enkele malen per schooljaar met de leden, leerkrachten en directie en zoeken naar zinvolle projecten die we allen samen trachten te realiseren. Wij verwelkomen graag alle ouders die zich belangeloos willen inzetten om er voor onze kinderen een keitof schooljaar van te maken.

Contacteer ons: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of volg onze activiteiten op www.zonnebloemschool.be. Je kan ook altijd een berichtje laten via het secretariaat.

Brief voorstelling ouderraad.